0546 786883 info@invented.nl


De nieuwste iPhone, heb je hem al besteld?

Hij heeft namelijk een net iets mooier en groter schermpje, een iets betere camera, hij is net wat slimmer en weer iets sneller. Of gebruik je nog de Nokia 3210? Dat laatste vast niet.

Opvallend dat we soms duizenden euro’s uitgeven voor een kleine verandering.
Waarom investeren we zoveel geld in de nieuwste gadgets en apparatuur maar gebruiken we werkwijzen van tientallen jaren oud? Als je investeert in al deze technologie verander je stapje voor stapje veel in je omgeving ,maar vergeet dan niet om ook in je eigen ontwikkeling mee te gaan met dit tijdperk. Doe je dat namelijk niet, dan kan het maar zo zijn dat al deze apparatuur jou te slim af is en je de grip op je dagelijkse invulling kwijt raakt.

“Geleefd door de waan van de dag”. Heb jij nog grip op al deze geweldige gadgets of ben je de hele dag bezig grip te behouden op alle informatie die, onder andere via deze gadgets, binnenkomt?
Mocht dit zo zijn wees gerust. Wij hebben voor jou namelijk een geweldige handleiding om optimaal gebruik te maken van al deze technologieën / prikkels zodat je nog meer plezier hebt van je nieuwe apparatuur.