0546 786883 info@invented.nl

Waarom stijgt het aantal burn-outs

We leven in een tijdperk waarin we overspoeld worden met informatie via diverse wegen. Je krijgt tegenwoordig in 1 dag net zoveel informatie op je af als 40 jaar geleden in een hele maand tijd. De meeste mensen hebben nooit geleerd hoe ze hier mee om moeten gaan.

Door de controle te willen over deze enorme hoeveelheid aan informatie gaan we al snel over tot actie. Hierdoor zijn we enorm druk om alle “balletjes” tegelijk omhoog te houden en springen we al snel heen en weer tussen diverse actie’s. Dit zorgt voor onrust, stress, werkdruk en kan leiden tot een burn-out door de hoeveelheid cortisol (stress-hormoon) dat hierdoor wordt aangemaakt. 

Hoe zorg er je voor dat je overzicht & controle hebt, tijdswinst door slimmer werken, rust in je hoofd en de vrijheid hebt om de tijd te besteden aan kostbare zaken?

 Vrijheid en tijd voor kostbare zaken!

Tijdens onze masterclass krijg jij direct inzicht in je eigen gedrag, de wijze hoe je omgaat met de prikkels en informatie die je dagelijks ontvangt en helpen wij met het slim inrichten van je omgeving volgens onze nieuwe werk- en denkwijze. Deze werk- en denkwijze zorgt dat jij te allen tijde overzicht behoudt over alle activiteiten. 

Wanneer we overzicht hebben ervaren we controle en dat geeft ons rust. Een helder hoofd zorgt voor minder stress en meer productiviteit. 

Op deze wijze ervaar je direct meer rust in je hoofd en vrijheid om de tijd te besteden aan kostbare zaken zowel zakelijk als prive.

Wij willen zo bijdragen om het aantal burn-outs in Nederland terug te brengen van 17% naar 5%! 

Wil jij ook rust, overzicht & controle? Elke dag een voldaan gevoel? Tijdswinst door slimmer werken? Meer vrijheid om de tijd te besteden aan kostbare zaken?

Nadia van der Venne

Corporate recruiter

“Daarnaast neemt de online masterclass niet teveel tijd in beslag en.. het is direct toepasbaar!”. Lees meer…

Harm Postema, Nuon / Vattenfall

Regio manager

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar hebben gevolgd”. Lees meer…

Ronnie Witte, Ten brinke group

Opleidingscoördinator

“Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen”. Lees meer…

Online masterclass

 € 99,00 p.p.

Tijdsduur gemiddeld 90 minuten

√ Online masterclass Tijd voor Kostbare zaken

√ Onbeperkt personal coaching

√ Gebruik van Invented  App

√ Virtuele hulp met het slim inrichten van je werkomgeving

√ Niet voldoende? Gratis personal coaching op locatie

In-Company / Personal

€ 349,00 p.p.

Tijdsduur gemiddeld 3 uur

√ Masterclass op locatie naar keuze

√ Toegang tot online masterclass Tijd voor kostbare zaken

√ Virtuele hulp met het slim inrichten van je werkomgeving

√ Onbeperkt personal coaching

√ Gebruik van Invented App

Lezing

Op aanvraag

Maximaal 1 uur tijd.

√ Inspirerende lezing over time management en tijd voor kostbare zaken

 

Onderwerpen zoals: Werkdruk, stress, burn-out, invloed door digitalisatie, afleidingen en verstoringen beperken, sociale druk etc. 

Michiel Duijnmeijer

Software ontwikkelaar

“Een overvloed aan informatie, die nu dankzij bij deze masterclass verkregen goed georganiseerd zijn. Kaf en koren, netjes gescheiden. Dit is een van de dingen waarbij deze masteclass mij al direct enorm geholpen heeft.
Verder heldere, to-the-point uitleg over en praktische tips voor het stellen van doelen en het effectief en productief nastreven daarvan.”

Gerdien Sante

Intern begeleider at Willem Alexanderschool

“Eindelijk een oplossing waardoor ik met veel meer rust en met een minder vol hoofd mijn werkweek af kan sluiten. Lege mailbox…taken in de planning of in mijn overzicht. Alle papieren weg…leger bureau. Echt een aanrader voor veel mensen in onderwijsland. Hoe pak je werkdruk concreet aan? Begin bij jezelf!”

Tarieven zijn exclusief btw en reiskosten á € 0,38 cent per kilometer.