0546 786883 info@invented.nl

Meer gedaan in minder tijd

Arbeidstijdverkorting

In Zweden wordt al een tijdje ge-experimenteerd met de 6-urige werkdag. Uit onderzoek blijkt personeel hierdoor meer gemotiveerd te zijn en meer positieve energie te leveren om dezelfde hoeveelheid werk te verzetten en te voltooien. Ze krijgen dus meer gedaan in minder tijd. De efficiëntie schijnt te worden verhoogd in verband met betere concentratie en meer tijd voor (privé)plezier.
In Nederland wil men ook gaan onderzoeken of een kortere werkweek (bijvoorbeeld een 32 urige werkweek) gunstige mogelijkheden biedt, maar zo ver is het hier nog niet.

Slimmer werken

Klinkt fijn, tijdsverkorting… Je zou een verhuizing Zweden kunnen overwegen of wachten tot er hier verandering plaatsvindt…maar beter is het om gewoonweg zelf actie te ondernemen om een meer voldaan gevoel en effect in je werk te ervaren. We kunnen meer doen in minder tijd, niet door nog harder te werken maar door slimmer te werken. We zijn namelijk in staat zelf veel meer uit ons werk halen dan we denken, veel productiever te werk te gaan en gecontroleerd en overzichtelijk nóg meer resultaat te behalen.
Zo creëren we rust en overzicht, plezier en meer productiviteit in ons werk. De tijd die je daarmee overhoudt, kun je gebruiken voor zaken waar je normaal niet of te laat aan toekomt. De kostbare zaken in ons leven.

Benieuwd hoe? Laat ons je verder informeren en overtuigen, we helpen graag!