fbpx

Molendijk Noord 80

Rijssen, Nederland

info@invented.nl

0546-786883

“Dit hadden we al veel eerder moeten doen.
Zeer behulpzaam bij onze werkzaamheden”.

Ten Brinke Group, Ronnie Witte

Na een introductiegesprek en een interactieve lunchsessie hebben wij de werk en denkmethodiek voor een selecte groep van onze medewerkers georganiseerd om te zien of de resultaten werkelijk werden gerealiseerd. Deze groep medewerkers ervaren binnen  hun werkzaamheden veel last van verstoringen, hetgeen ten koste gaat van hun productiviteit.

Het traject bestaat uit een zeer actieve training, waarbij de theorie direct omgezet wordt naar de praktijk. Dit is juist waar wij bij partners naar zoeken.

Na positieve feedback vanuit deze groep, hebben wij het ook voor een ander bedrijf binnen de Ten Brinke Group aangeboden. Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen. Zeer behulpzaam bij onze werkzaamheden!”.

Als een kettingreactie ontstond er ook binnen andere onderdelen van onze organisatie interesse. Aangezien Ten Brinke Group grotendeels zeer actief is in Duitsland en dus ook een groot deel van ons personeelsbestand bestaat uit Duitse collega’s, waren wij blij verrast dat Invented dit traject ook in het Duits aanbiedt.

Inmiddels heeft het traject er al bij ca. 120 personen aan bijgedragen dat zij gestructureerder en bewuster werken aan hun toegevoegde waarde binnen de organisatie. 

Wij danken Invented hiervoor! 

Benjamin Veldhuizen, Novel accountants

“Voorafgaand was ik nogal sceptisch over de toegevoegde waarde en vroeg ik me af of er ook daadwerkelijk verandering zou plaatsvinden binnen onze organisatie”

Start met de gratis training Effectief (Thuis)werken!

Goed nieuws! Speciaal voor jou staat er nu een gratis training Effectief (Thuis)werken online! Je treft hier handige tools die je helpen om meer rust, overzicht en controle te behouden en leert hoe je minder afleidingen en verstoringen gaat ervaren bij het (thuis) werken. Veel van deze inhoud kun je natuurlijk ook toepassen wanneer je op kantoor zit. Start direct met deze training en ervaar het zelf... 

Training ter waarde van

€. 75,- nu gratis!

Je kunt je nu registreren voor de gratis training Effectief (Thuis)werken!