0546 786883 info@invented.nl

Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat startende zelfstandig ondernemers ‘minder last’ hebben van: Burnout, werkstress, werkdruk en meer vrijheid ervaren voor kostbare zaken.

Voor de overige mensen is het een enorme uitdaging om te voorkomen dat deze problemen ontstaan. De vraag is echter waarom een selectieve groep van zelfstandig ondernemers “minder” last van deze gevolgen hebben.

Zie hieronder het verschil tussen de twee “groepen” Om dit schema goed te begrijpen lichten we graag de onderstaande vragen toe. Als het gaat om duurzame groei en werkplezier geloven wij dat er twee factoren enorm veel invloed hebben. Onze omgeving (context) en ons eigen gedrag (mens).

Ons gedrag wordt enorm bepaald door drie essentiële pijlers; Focus op resultaat – Behaal het resultaat en Behoud het resultaat. Drie essentiële pijlers die met elkaar verbonden zijn. Indien één van deze pijlers niet gelijk is aan de ander heeft dit negatieve invloed op het realiseren van duurzame groei en de vrijheid om tijd te besteden aan kostbare zaken.

Gevolg is meer: werkdruk, werkstress, minder plezier, onrust. Onderstaande vragen geven duidelijk aan wat in veel gevallen het verschil is en de reden waarom (met name startende) zelfstandig ondernemers ‘minder last’ ervaren.

Is starten als zelfstandig ondernemer de enige oplossing? Nee absoluut niet, het kan een oplossing zijn maar de werkelijke oplossing is verandering in de werk en denkwijze van organisatie en mens! Helaas veranderen we meestal alleen wanneer de pijn van hetzelfde blijven doen erger is dan de pijn van de verandering. Wil jij wel de verandering preventief inzetten en wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op via info@invented.nl

We maken graag TIJD voor je.

6 + 15 =

Gegevens:

Molendijk Noord 82D1, 7461 JE Rijssen